Торт виготовлен за класичною рецептурою. Коржі масляного бісквіту червоного кольору поєднані між собою прошарками вершково-сирного крему з додаванням сиру “Маскарпоне” та крем-сиру “Каліфорнія”.
Монте-Карло – цей чудовий освіжаючий десерт, в якому поєднання темного шоколадного бісквіту просоченого кавовим сиропом з сирно-вершковим кремом з вершковими сирами: “Маскарпоне” та “Каліфорнія” залишає теплу приємну насолоду й бархатистість після смакування, створює святковий настрій.
Напевно, кожна кондитерська фабрика має торт “Чизкейк”. Але в нашому “Чизкейку” всередині сховалися заварні капсули з начинкою із чорної смородини. Здивували?
Ви думаєте все французькі жінки витончені від природи? Міф! Але один секрет у них все-таки є – десерт завжди повинен бути легким. Тому ми придумали для вас “Мадлен”. Листкові коржі і чарівний заварний крем з конфітюром з чорної смородини.
Вага виробу: 1,5 кг.
Термін придатності при температурі 6 ± 2 °С 3 діб.
Ми подумали і поєднали два торти, що найбільше продаються, – “Наполеон” і “Київський”. Хрумкі листкові коржі із заварним кремом ідеально поєднуються з повітряно-горіховими коржами з фундуком.
Це ідеальний торт для святкового столу! Тонкі шоколадні бісквіти, крем-брюле з білого і чорного шоколаду,
ніжний ягідний мус з чорниці – чудовий освіжаючий шоколадний десерт!
Вага:
Термін придатності при температурі 6 ± 2 °С 3.
Коржі з світлого бісквіта і бісквіта з какао, з’єднані смачним кремом з глазур’ю і вареним згущеним молоком. Особливий смак десерту надає начинка з ядер волоського горіха. Поверхня торта оформлена білим і шоколадним кремом, а також пікантним журавлинним желе.